Menuer

Kategorier:

Sorter:

Menuer

Menuer

Klassisk menu

Marts, April

FORRET:
Koldrøget laks med syltede grøntsager, urtesalat og rygeostcreme

 

HOVEDRET:
Kalvegrydesteg med hasselbackkartofler, krydderagurksalat, skysauce og
spidskålssalat

 

DESSERT:
Citronfromage med syltet frugt

 

Maden er gjort klar til at varme

Det er anrettet på fade og i skåle

Der medfølger vejledning til opvarmning

Pris295kr.

Læs mere i

Forret, hovedret og dessert

Marts & April

A la carte.

Pr. person.

Vælgher

Læs mere i

5 retters varm selv menu - Marts / April 2024

min. 2 pers.

- Røget tun med avocadocreme, syltet ingefær og rucola

Serveres koldt

 

- Terrine med hvid fisk og tigerrejer.
- Hoisinmayonnaise, sesam og syltede rødløg

Serveres koldt

 

- Stegt svinebryst med jordskokkepuré og persilleolie
Serveres varm


- Krondyrsteg med lufttørret skinke.
- Ratatouille, kikærtesalat og kold urtesauce
Serveres varm

 

- Hindbærmousse på linsebund serveret med hindbærsorbet
Serveres kold

 

Inkl. brød og smør

Pris345kr.

Læs mere i

Frokostretter / Uformelle hovedretter

min. 4 pers.

HAKKEBØF MED BLØDE LØG
kartofler, brun sauce, krydder-agurksalat og rødbeder.

BAGT LAKS
med syltede grøntsager, kikærtesalat, dressing og brødt.
(Serveres kold)


CANNELLONI MED SPINAT OG RICOTTA
(FYLDTE PASTAER)
Serveret med salat.

BIKSEMAD
med spejlæg, bearnaise og rødbeder.

FRIKADELLER
med kold kartoffelsalat og salat

2 SLAGS MADPANDEKAGER
Salat, dressing og brød.

1 pandekage med krydret oksekødsfyld og
1 pandekage med kalkun og spinat.

Prisfra95kr.til145kr.

Læs mere i