Menuer
Menuer
Klassisk menu
Marts, April
FORRET:
Koldrøget laks med syltede grøntsager, urtesalat og rygeostcreme
HOVEDRET:
Kalvegrydesteg med hasselbackkartofler, krydderagurksalat, skysauce og
spidskålssalat
DESSERT:
Citronfromage med syltet frugt
Maden er gjort klar til at varme
Det er anrettet på fade og i skåle
Der medfølger vejledning til opvarmning
Pris295kr.
Læs mere i
5 retters varm selv menu - Marts / April 2024
min. 2 pers.
- Røget tun med avocadocreme, syltet ingefær og rucola
Serveres koldt
- Terrine med hvid fisk og tigerrejer.
- Hoisinmayonnaise, sesam og syltede rødløg
Serveres koldt
- Stegt svinebryst med jordskokkepuré og persilleolie
Serveres varm
- Krondyrsteg med lufttørret skinke.
- Ratatouille, kikærtesalat og kold urtesauce
Serveres varm
- Hindbærmousse på linsebund serveret med hindbærsorbet
Serveres kold
Inkl. brød og smør
Pris345kr.
Læs mere i
Frokostretter / Uformelle hovedretter
min. 4 pers.
HAKKEBØF MED BLØDE LØG
kartofler, brun sauce, krydder-agurksalat og rødbeder.
BAGT LAKS
med syltede grøntsager, kikærtesalat, dressing og brødt.
(Serveres kold)
CANNELLONI MED SPINAT OG RICOTTA
(FYLDTE PASTAER)
Serveret med salat.
BIKSEMAD
med spejlæg, bearnaise og rødbeder.
FRIKADELLER
med kold kartoffelsalat og salat
2 SLAGS MADPANDEKAGER
Salat, dressing og brød.
1 pandekage med krydret oksekødsfyld og
1 pandekage med kalkun og spinat.
Prisfra95kr.til145kr.
Læs mere i