Menuer
Klassisk menu
August, september og oktober
Forret
Varmrøget laks med håndpillede rejer og urtecreme. Brød og smør
Hovedret
Kalv stegt som vildt. Smørstegte kartofler. Brun sovs. Tyttebær. Krydret agurksalat og allegårdens
waldorfsalat med æbler, blegselleri, vindruer, broccoli og mandler.
Dessert
Skovbærfromage med bærkompot
Pris295kr.
Læs mere i
Frokostretter / Uformelle hovedretter
min. 4 pers.
Hakkebøf med bløde løg
Kartofler, brun sauce, rødbeder og krydret agurksalat
Kyllingebryst
med flødekartofler og salat
Madpandekager - 2 slags.
Salat, dressing og brød
Biksemad
med spejlæg, bearnaise og rødbeder
Frikadeller
med koldkartoffelsalat og salat
Stroganoff
med kartoffelmos
August, september og oktober
Prisfra100kr.til140kr.
Læs mere i
Sammensæt selv din frokostbuffet
Vi anbefaler 5-7 retter
Skab en uforglemmelig frokost med vores skræddersyede ”Vælg Selv frokostbuffet”!
Prisfra15kr.
Læs mere i