Take away

Slagterens favoritter

Dagens varme ret, Take away

Take away menu juni 2020

Take away

Kan afhentes varmt eller koldt i butikken mandag til torsdag mellem kl. 11.15 -17.50 fredag kl. 11.15 -19.00

Slagterens favoritter

Dagens varme ret, Take away

Take away menu juni 2020

Slagterens favoritter

Lasagne

400 g med valgfri salat

Pris55kr.

Læs mere i

Laks i dildsauce

Med nye kartofler og valgfri salat.

Pris85kr.

Læs mere i

And i sauce

Mørt andekød, carotter og perleløg i balsamicosauce samt ris.

Pris60kr.

Læs mere i

Hakkebøf

med bearnaisesaue og bløde løg.

Pris40kr.

Læs mere i

Kylling med grøntsager

Serveret i hoisinsauce. Hertil ris.

Pris55kr.

Læs mere i

Svinemørbrad Carapulca

Svinemørbradgryde med ristede svampe, perleløg, pølser og tomat/karrysauce. Serveret med ris.

Pris57,50kr.

Læs mere i

Kyllingerulle, paneret

Med ris, chilimayonnaise og sur/sød sauce.

Pris57,50kr.

Læs mere i

Dagens varme ret, Take away

Hvad er dagens ret?

Vi skifter dagens ret fra mandag til fredag.

Du kan afhente dagens ret i butikken og du kan vælge at få den leveret.

Afhentning i butik: Kan bestilles hele dagen i butikken åbningstid. Vi gør opmærksom på at den kan være udsolgt nogle dage.

Levering: Skal bestilles inden kl. 14.00 for levering samme dag.

 

Dagens ret varm eller kold?

Uanset om du vælger at afhente den eller få den leveret skal du vælge om den skal være varm eller kold.

Kold: Det hele er tilberedt, du skal kun sætte det i ovnen eller mikroovnen.

Varmt: Det hele er varmt og klar til at spise. Det kan holde sig varmt ca. 1 time fra afhentning.

 

8. juni - Pr. person

Kylling danoise med kartofler, sovs, rabarberkompot og agurksalat.

Pris72,50kr.

Læs mere i

9. juni - Pr. person

Skinkeschnitzler med pommes sauté, karotter, ærter og paprikasauce.

Pris72,50kr.

Læs mere i

10. juni - Pr. person

Middagsspyd med marineret kylling og grøntsager. Nudler og spicy sur/sød sauce.

Pris72,50kr.

Læs mere i

11. juni - Pr. person

Rødspætterulle med friske krydderurter. Veloutésauce med nye grøntsager. Serveret med nye kartofler.

Pris72,50kr.

Læs mere i

12. juni - Pr. person

Bøf af oksemørbrad med sennep og friske urter. Serveret med confiterede rodfrugter, smørstegte kartofler, 1/2 æble med ribsgelé og skysauce.

Pris114,50kr.

Læs mere i

15. juni - Pr. person

Sprængt ribbensteg med stuvet grønt og nye kartofler.

Pris72,50kr.

Læs mere i

16. juni - Pr. person

Kalv sauté Marengo med bagte grøntsager og kartoffelmos.

Pris72,50kr.

Læs mere i

17. juni - Pr. person

Stegt lammeculotte med pestobagte tomater, kartofler med hvidløg og rosmarin. Hertil timiansauce.

Pris72,50kr.

Læs mere i

18. juni - Pr. person

Kyllingerulle med friskost og skinke. Hasselbackkartofler. Smørbagte porrer og sauce med friskost og krydderurter.

Pris72,50kr.

Læs mere i

19. juni - Pr. person

Fyldt vagtel med sauteret blomkål og spidskål. Kartoffelrösti og trøffelsauce.

Pris114,50kr.

Læs mere i

22. juni - Pr. person

Schnitzel Holstein af svinemørbrad. Spejlæg, brasede kartofler og smørsauce med citron og kapers.

Pris72,50kr.

Læs mere i

23. juni - Pr. person

Hønsefrikassé med nye grøntsager og kartofler.

Pris72,50kr.

Læs mere i

24. juni - Pr. person

Bøf stroganoff med ris og syltede grøntsager.

Pris72,50kr.

Læs mere i

25. juni - Pr. person

Fiskefilet florentine. Fiskefilet med spinat og mornaysauce. Serveret med Pommes duchesse.

Pris72,50kr.

Læs mere i

26. juni - Pr. person

Entrécote med saltbagt selleri, nye løg, bagt kartoffelkompot og sauce med kalvefond, hvidvin og urter.

Pris114,50kr.

Læs mere i

29. juni - Pr. person

Kogt kalvebryst med veloutésauce. Nye grøntsager og kartofler.

Pris72,50kr.

Læs mere i

30. juni - Pr. person

Saltimboca med grillet sommergrønt og bagte petitkartofler med skræl. Sauce med tomat og oliven.

Pris72,50kr.

Læs mere i

Take away menu juni 2020

Placeholder Item

Pris100kr.

Læs mere i