Take away

Slagterens favoritter

Dagens varme ret, Take away

Take away menu januar 2021

Take away

Kan afhentes varmt eller koldt i butikken mandag til torsdag mellem kl. 11.15 -17.50 fredag kl. 11.15 -18:30

Slagterens favoritter

Dagens varme ret, Take away

Take away menu januar 2021

Slagterens favoritter

Dansk bøf

med bløde løg og sauce.

180 g hakkebøf

2 dl. sovs.

Bløde løg.

Pris40kr.

Læs mere i

Lasagne

400 g hjemmelavet lasagne.

Valgfri salat

Pris55kr.

Læs mere i

Svensk pølseret

500g

Pris52,50kr.

Læs mere i

Andegryde med ris

Mørt andekød, karotter, svampe og perleløg i balsamicosauce.

Serveret med ris.

Pr. portion.

400 g andegryde

200 g ris.

Pris60kr.

Læs mere i

Hakkebøf

med bearnaisesauce og bløde løg.

180 g hakkebøf.

2 dl bearnaisesovs.

Bløde løg

Pris40kr.

Læs mere i

Svinemørbrad Carapulca

Svinemørbradgryde med ristede svampe, perleløg, pølser og tomat/karrysauce. Serveret med ris.

Pr. portion. 400 g svinemørbradgryde og 200 g kogte ris.

Pris57,50kr.

Læs mere i

Kyllingerulle, paneret

Kyllingerulle

Dybstegt

200 ris

Sur / sød sauce

Chilimayonnaise

Pris57,50kr.

Læs mere i

And i sauce

Mørt andekød, carotter og perleløg i balsamicosauce. Ris.

Pris60kr.

Læs mere i

Dagens varme ret, Take away

Hvad er dagens ret?

Vi skifter dagens ret fra mandag til fredag.

Du kan afhente dagens ret i butikken og du kan vælge at få den leveret.

Afhentning i butik: Kan bestilles hele dagen i butikken åbningstid. Vi gør opmærksom på at den kan være udsolgt nogle dage.

Levering: Skal bestilles inden kl. 14.00 for levering samme dag.

 

Dagens ret varm eller kold?

Uanset om du vælger at afhente den eller få den leveret skal du vælge om den skal være varm eller kold.

Kold: Det hele er tilberedt, du skal kun sætte det i ovnen eller mikroovnen.

Varmt: Det hele er varmt og klar til at spise. Det kan holde sig varmt ca. 1 time fra afhentning.

 

25. januar - Pr. person

Karbonader med stuvet grønt og kartofler.

Pris74,50kr.

Læs mere i

26. januar - Pr. person

Forloren hare med brun sovs, hvide kartofler og tyttebær.

Pris74,50kr.

Læs mere i

27. januar - Pr. person

Urtefyldt rødspætte med smørstegte kartofler og hollandaise.

Pris74,50kr.

Læs mere i

28. januar - Pr. person

Skipperlapskovs med rødbeder, purløg og sennep.

Pris74,50kr.

Læs mere i

29. januar - Pr. person

Engelsk bøf af oksemørbrad med smørristede kartofler, bløde løg, ristede grøntsager og skysauce.

Pris117,50kr.

Læs mere i

1. februar - Pr. person

Klassisk kyllingesteg med ristede kartofler, brun sovs og agurksalat.

Pris74,50kr.

Læs mere i

2. februar - Pr. person

Millionbøf med kartoffelmos.

Pris74,50kr.

Læs mere i

3. februar - Pr. person

Glaseret skinke med flødekartofler.

Pris74,50kr.

Læs mere i

4. februar - Pr. person

Oksekødswok med grønsager, sur/sød sauce og ris.

Pris74,50kr.

Læs mere i

5. februar - Pr. person

Braiserede svinekæber i brassérsauce. Bagt blomkål, syltede agurker og  baconmos.

Pris74,50kr.

Læs mere i

8. februar - Pr. person

Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og brun sovs.

Pris74,50kr.

Læs mere i

9. februar - Pr. person

Nakkekotelet i fad, Bagte grøntsager og kartoffelmos.

Pris74,50kr.

Læs mere i

10. februar - Pr. person

Fyldt unghanebryst med bagte jordskokker, kartoffelfondant og flødesauce.

Pris74,50kr.

Læs mere i

11. februar - Pr. person

Pulled pork burger med grove bådkartofler, salat og dressing. 

Pris74,50kr.

Læs mere i

12. februar - Pr. person

Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, baconbønner, tyttebær og brun sovs.

Pris74,50kr.

Læs mere i

15. februar - Pr. person

Karbonader med stuvede grøntsager og persillekartofler.

Pris74,50kr.

Læs mere i

16. februar - Pr. person

Stegt lammeculotte hvidløgsmarinerede grøntsager, timiankartofler og tomat / flødesauce.

Pris74,50kr.

Læs mere i

17. februar - Pr. person

Bagt laks med blomkålsgratin, stegte kartofler og hvidvinssauce.

Pris74,50kr.

Læs mere i

18. februar - Pr. person

Tartelet med høns i asparges.

Pris74,50kr.

Læs mere i

19. februar - Pr. person

Kalvegordonbleu af kalveinderlår, fyldt med skinke og ost.

Hasselbackkartofler, bagte grøntsager og blanquettesauce. 

Pris74,50kr.

Læs mere i

22. februar - Pr. person

Medister med brune og hvide kartofler, rødkål og brun sovs.

Pris74,50kr.

Læs mere i

23. februar - Pr. person

Hakkebøf med bløde løg, kartofler, spejlæg, rødbeder og brun sovs. 

Pris74,50kr.

Læs mere i

24. februar - Pr. person

Kogt skinke med stuvede blomkål, gulerødder og ærter. Hertil smørdampede kartofler.

Pris74,50kr.

Læs mere i

25. februar - Pr. person

Stegt flæsk med persillesovs og kartofler.

Pris74,50kr.

Læs mere i

26. februar - Pr. person

Beef wellington af oksemørbrad med pommes anna, sauterede grøntsager og trøffelsauce.

Pris74,50kr.

Læs mere i

Take away menu januar 2021

Placeholder Item

Pris100kr.

Læs mere i