Nytårsmenu 2021

Fejr årets sidste aften med 4 flotte rette

Nytårsaften er en af årets helt store højtider, som skal fejres med manér. Traditionen tro har vi sammensat en flot 4 retters nytårsmenu, så du kan fejren denne særlige aften med en lækker menu. Du kan vælge om du vil købe hele menuen, eller om du vil købe lige netop de retter du har behov for. Er du mere til en nytårsplatte så har vi også det i sortimentet i år. Har i lyst til lidt godt at slutte af på så er der igen i år mulighed for at bestille smørrebrød sammen med din nytårsbestilling.

For at aftenen skal være nem og behagelig som muligt har vi lavet alt klar på forhånd. Vi har udarbejdet en udførlig vejledning, hvor alt er beskrevet med opvarming, anretning m.m. Alle elementer til de enkelte retter er tydeligt nummereret så de er nemt at finde.

Nytårsmenuen kan afhentes mellem kl. 9.00 – 13.00 den 31. december 2021.

Bestiller du levering kommer vi mellem kl. 8.00 – 14.00 den 31. december 2021.

Årets nytårsretter

Varmrøget laks

med dildcreme, sprødt rugbrød, syltede grøntsager, og brød.

Tigerrejer

(uden skal), med agurkrelish, bagte tomater, tomatmayonnaise,
mizuna og brød.

Stegt oksemørbrad

med kartoffeltimbale, bagte gulerødder, syltede skorzonérødder, stegte svampe og flødeskysauce.

Mørk chokoladekage

med hvid chokolademousse og mangomousse. Hindbærcoulis og sprøde bær og chokolade.

Sådan anretter du…

Vi har lavet en udførlig video, hvor du kan se hvordan du skal anrette din nytårsmenu, så du får det perfekte resultat.

Alle elementer er tydeligt nummeret så du nemt kan se hvad du skal bruge til de enkelte serveringer.

Forret: (kold)

Inden anretning: 

Ovnen varmes op til 160 grader ved varmluft.
(Skal bruges ved denne temperatur under forret, mellemret, hovedret).

Brød varmes i 5 minutter ved 160 grader i
forvarmet ovn.

Fjern skindet på laksen. Sæt laksen på tallerken.

Dut med urtemayonaise.

Kom syltede grønsager henover.

Pynt med sprød rugbrød.

Pynt med dild.

Mellemret: (kold)

Inden anretning: 

Ovnen varmes op til 160 grader ved varmluft. 

Brød varmes i 5 minutter ved 160 grader
i forvarmet ovn.

Kom tomatmayonnaise i bunden af en tallerken.

Anret tigerrejer ovenpå.

Kom agurkrelish på ved siden af tigerrejerne.

Pynt med bagte tomater.

Kom en dusk mizuna på toppen af rejerne.

Hovedret: (Varm)

Inden anretning:

Forvarm ovnen 160 grader.

Oksemørbrad 

1-2 kuverter: er skåret som bøf: 10 minutter.
Trækketid 5 minutter inden det skæres.
(Det er denne du skal bruge hvis du har bestilt 1 eller 2 kuverter af hovedretten.)

3 kuverter. og opefter er helt kødstykke. 20 minutter. Trækketid 5 minutter inden det skæres.
(Det er denne du skal bruge hvis du har bestilt 3 kuverter eller flere af hovedretten)

Kartoffel 30 minutter.

Gulerødder 10 minutter.

Svampe 10 minutter.

Skorzonerødder og timian skal ikke varmes.

Saucen varmes i gryde.

Anretning

Anret kartoffel på tallerkenen.

Anret bagte gulerødder.

Anret stegte svampe.

Anret syltede skorzonèrødder.

Pynt med timian.

Anret kødet på tallerkenen.

Hæld saucen på tallerkenen.

Dessert: (kold)

Anretning:

Kom hindbærcoulis i bunden af en tallerken.

Sæt kagen på tallerkenen.

Drys tørrede bær og chokolade i bunden af tallerkenen.

0