Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Allégårdens Slagter

Allégade 34
5000 Odense C

Tlf: 66 12 68 18
E-mail: steen@madoggaester.dk
CVR-nr: 26857961

Denne side blev sidst opdateret : 8.4.2021


Priser og aftaleindgåelse 

Alle de angivne priser er inkl. dansk moms og eventuelle afgifter. Der tages forbehold for pris- og trykfejl samt udsolgte varer. Al aftaleindgåelse sker på dansk. 

Bestilling

Når du bestiller varer via allegaardensslagter.dk skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Herefter modtager du en ordrekvittering af din bestilling via e-mail.

Afbestilling

Afbestilling kan foretages på e-mail til info@madoggaester.dk eller på telefon 66 12 68 18, og skal foretages minimum 48 timer før leveringstidspunktet

Fortrydelsesret

Bemærk, at der ikke ydes fortrydelsesret på ferske fødevarer, jf. Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 1.

Reklamation

Skulle du mod forventning modtage en vare du ikke er tilfreds med bedes du rette henvendelse til Allégårdens Slagter på telefon 66126818 straks efter modtagelse af maden eller den efterfølgende hverdag.

Betalingsmuligheder

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med emnet “Afbestilling” til butikkens e-mail. Her skal bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå. Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til butikken med teksten “Afbes

Betaling kan alene ske med de anerkendte betalingskort, der fremgår af hjemmesiden i forbindelse med Kundens betaling. Beløbet trækkes først på Kundens konto, når varen er leveret. Det debiterede beløb vil fremgå af Kundens kontooversigt. 

Betalinger på Sælgers hjemmeside håndteres af QuickPay. QuickPays betalingsløsning er baseret på SSL-standarden, hvilket betyder, at de oplysninger, som afgives i forbindelse med betalingstransaktionen, beskyttes ved hjælp af kryptering. Kort- og kontooplysninger videresendes krypteret til indløsning og validering, og oplysningerne hverken registreres eller gemmes i øvrigt af Allégårdens Slagter. 

Betaling kan ske med flg. betalingskort 

Når du handler på allegaardensslagter.dk, betaler du ingen gebyrer til virksomheden for at bruge dit betalingskort.

Billeder på hjemmesiden 

Menu beskrivelsen er gældende, billederne er kun stemningsbilleder, og kan ikke tages for at være rettens korrekte udseende og indhold.Perioden regnes fra den dag;

0