6 små anretninger

6 små anretninger

6 små anretninger er vores bud på små, lækre og fristende tapasretter.

De er utrolig hyggelige og spændende at spise, med de mange små lækre mundfulde af velsmagende retter og egner sig utroligt godt til det lille selskab.
Har du og dine medspisere en god appetit eller kan du bare ikke bestemme dig imellem alle varianterne, har du mulighed for at tilkøbe ekstra retter.

For at gøre det ekstra nemt, kommer retterne anrettet på fade til det antal kuverter du bestiller til.

Fisk

Varmrøget ørred med friskostcreme, syltede blomkål og blomkålscrudité

Gravad laks med fennikel og dildcreme

Røget tun med æblekompot med ingefær og syltede æbler

Skaldyrssalat med hummer, rejer og krebsehaler

Varmrøget hellefisk med syltede tomater og rygeostcreme

Håndpillede rejer med kogt æg, bagte tomater og urtemayonnaise

Kød

Sprængt kalveculotte med artiskokcreme og bagte pærer

Klassisk hønsesalat med ristede svampe, asparges og springløg

Lufttørret skinke med syltet melon og urtepesto

Røget okseinderlår med syltede svampe og estragonhummus

Glaseret andebryst med syltet skorzonérod og tranebærkompot

Røget svinemørbrad med marineret kartoffelsalat og svampemayo

Unghanesalat med springløg, rød peber, blomkål og kartofler

Nøddepaté med syltet selleri og stikkelsbær

Ost & sødt

Gammelknas med brombær- og timiankompot

Vesterhavsost med syltede valnødder

Gouda med oliven og soltørret tomat, serveret med oliven

Nougattærte med gelé og tørrede solbær

Citronfromage På kiksebund

Hindbærfromage i chokoladeskål med karameliseret hvid chokolade og gelé

0